Hakukoneoptimointia PK-seudulla
SEO:a Vaivattomasti ja Nopeasti

Hakukoneoptimointi Helsinki

Hakukoneoptimointi Aurora

 

Hanki lisää näkyvyyttä Googlen hakukoneessa - ota yhteyttä

Nimi *
Nimi

Hakukoneoptimointi Helsinki

Jos olet yrityksen omistaja ja olet etsimässä keinoja tuoda yritystäsi enemmän esille, on hyvin todennäköistä, että olet kuullut hakukoneoptimoinnista. Kaikki se hyödyn määrä, jonka hakukoneoptimointi tuo yrityksille, on todettu olevan erittäin suuri. Tosiasiassa, se voi auttaa yritystäsi nousemaan uudelle tasolle ja antaa mahdollisuuden kilpailla suurempien ja menestyksekkäämpien yritysten kanssa.

Helsingissä kärkisijoituksen saaminen omalle sivulle voi olla melko hankalaa; onhan Helsingissä oletettavasti eniten kilpailijoita pienellä alueella verrattuna muuhun Suomeen. Tämän vuoksi hakukoneoptimointi-kampanjat voivat kestää pisimmillään jopa 6-12 kuukautta. Tähän liittyy myös hyvin monta muuta seikkaa kuten sivusi ikä, nykyinen sijoitus, jo ennestään sivullesi tulevat linkit sekä sivustosi auktoriteetti Googlen silmissä. Jokainen projekti on oman-laatuinen kokonaisuus, emmekä tee optimointia liukuhihnaperiaattella. Tämä takaa hyvän tuloksen kampanjalle. Suuri huomioon-otettava seikka on myös asiakkaan halu; haluaako hän lisää näkyvyyttä orgaanisissa tuloksissa vaiko esimerkiksi kartoissa. Kumpaankin näistä on kahdesta täytyy työstää eri tavalla; toisessa pääosassa on linkkien rakentaminen, toisessa säännöllisen NAP:n lisääminen sopiviin luetteloihin. Kyseisiin prosesseihin liittyy vielä hyvin paljon muutakin, kuten sivuston päällinen ja tekninen optimointi, sosiaalisten signaalien luonti, sisäinen linkittäminen sekä mobiilikäytettävyys; nykypäivänä Google alentaa sivustosi sijoitusta, jos se ei toimi moitteettomasti puhelimella, vaikka se toimisi hyvin tietokoneella. 

Mitä hyötyä on hakukoneoptimoinnista Helsingissä? 

Niin kuin ennalta sanottu, on hyvin todennäköistä, että olet etsimässä hakukoneoptimointiyritystä Helsingistä, joka pystyisi auttaa yritystäsi hakukoneoptimoinnin suhteen. On hyvin selvää, että hakukoneoptimointiin erikoistuneita yrityksiä löytyy hyvin paljon. Kuitenkin kannattaa miettiä, mitä loppujen lopuksi hakukoneoptimoinnilta haluaa. Haluaako, että työn hoitaa pieni paikallinen hakukoneoptimointiyritys Espoosta, joka on paljon lähempänä asiakastaan ja tarjoaa räätälöityityä palvelua, vaiko vaihtoehtoisesti suuri hakukoneoptimointiyritys, jolle kaikki työ on täysin liukuhinamaista. Jos olet täysin tuntematon hakukoneoptimoinnin suhteen, sinun täytyy ensiksi ymmärtää, mitä kaikkea siihen liittyy. Luettelen sen tärkeimmät asiat seuraavaksi: 

 • Hakukoneoptimointi antaa yritykselle lisää näkyvyyttä internetissä

Yksi tärkeimmistä konsepteista hakukoneoptimointiin liittyen on avainsanat. Käymme ja analysoimme jokaisen asiakkaan kanssa yksitellen hakusanat, joihin hakukoneoptimointikampanjan kannattaa kohdistaa. Hyvät hakusanat kattavat laajan valikoiman erilaisia hakuja, maksimoiden liikenteen sivullasi. 

 • Yrityksesi brändäys hakukoneoptimoinnin avulla

Asiakkaillasi internetissä on yleensä tapana mennä nettisivuille, jotka ovat heille helposti lähestyttävissä. Sama asia on hakukoneoptimoinnissa. Eli hakukoneoptimoinnin avulla tulet saamaan sivustosi esiintymään Googlen hakukoneen ensimmäisellä sivulla. Tämä tulee antamaan yrityksellesi runsaasti enemmän luottamusta potentiaalisten asiakkaidesi edessä. 

 • Yksi parhaimmista ROI:sta mitä on markkinointiin tulemista

Ihan sama mitä parannuksia teet yrityksellesi, haluat saada jonkin sortin vastinetta rahoillesi. Hakukoneoptimointia pidetään yhtenä parhaana keinona saada rahoillesi vastinetta. SEO:n kanssa ei ole montaa tapaa, jolla jäisit häviölle. 

Mitä odotat? Ota yhteyttä ja hakukoneoptimoimme sivusi! 

Alla on lista toimenpiteistä joita käymme läpi kun optimoimme sivusi.  

ON-PAGE SEO

 • Title: Se otsikko, joka näkyy, kun hakukoneiden sivulla.
 • Otsikot: H1-otsikko on yksi tärkeimmistä indikaattoreista optimoinissa, ja se kertoo paljon Googlelle, mitä sivustosi käsittelee. Nykypäivänä näkee liian paljon sivuja, joiden otsikot eivät vastaa sivun aihepiiriä. Otsikoita on H6:een asti, eli on olemassa kuusi eri otsikkotyyliä. Alustoilla, kuten WordPressissä pystyy nämä kaikki otsikot lisäämään. Niiden painoarvo optimoinnin näkökulmasta vähenee aina liikkuessa suurempaan lukuun. Tärkeää on, että jokaisella sivulla on vain yksi pää-otsikko (H1). Näin Google osaa paremmin tunnistaa, mikä on sivun pää-teema.
 • Meta-description: Se rimpsu tekstiä, mikä sijoittuu sivun titlen alle Googlen hakutuloksissa. Meta description on tärkeää optimoida tietyllä tavalla, jotta Google antaa mahdollisimman paljon arvoa sille ja siinä oleville termeille. Tämä ei suoraan ole sijoituksiin vaikuttava kohta, mutta hyvä description auttaa parantamaan sivun CTR:ää, joka on positiivinen indikaattori Googlelle, ja näin sijoituksesi paranevat.
 • Sisältö: Avainsanojen täytyy löytyä sivujesi sisällöstä tarpeeksi monta kertaa, jotta Google tajuaa sivujesi haluavat löytyä sillä termillä. Jokaisella hakutermillä on oma prosentti (keyword density), jonka rajoissa kuuluisi pysyä. Sijoituksesi paranevat, kun prosentti on noin 50% suurempi kuin kilpailijoillasi, mutta jos prosentti ylittää 100%, Google voi tulkita tämän ylioptimoinniksi ja rokottaa sijoituksiasi.
 • Kuvien ja muiden sivun elementtien optimointi: kuvien nimet, alt-tekstit ja koon kannattaa optimoida. Näihin voi lisätä kuvaan liittyviä asioita, muttei kannata tunkea alt-tekstiä täyteen hakusanoja, vaan kannattaa pitää se luonnollisena. Alt-teksti on pohjimmiltaan tehty näkövammaisille; he voivat kuunnella mitä kuva pitää sisällään. Kuvien kokoon kannattaa myös kiinnittää huomiota, sillä suuret kuvat helposti alkavat hidastamaan sivuja. Kannattaa käyttää ohjelmia, kuten tinypng.com, ennen kuin lisää kuvat nettisivuille.
 • Sivujen nopeuden optimointi ja käyttäjäystävällinen UX. Google on kokoajan painottamassa näitä kahta seikkaa entistä enemmän. Nopeus on siis suoraan verrattavissa sijoitukseen. Googlehan yrittää kokoajan antaa käyttäjälleen parhaimman kokemuksen, eikä hitaat sivut ole sitä. Googlen algortimit myös huomaavat, jos vierailijat eivät pidä sivustasi, ja lähtevät heti pois. Jos bounce rate (vierailija lähtevät sivultasi lähes heti) kasvaa suureksi, voi sijoituksesi laskea.
 • Mobiilikäytettävyys. Erittäin tärkeää. Useat käyttöalustat, kuten WordPress luo sivuista automaattisesti mobiili-ystävällisiä. Tämä ei kuintenkaan päde vanhoihin sivuihin, ne eivät optimoidu kunnolla puhelimelle. Google on aloittanut Mobile-First Indexin, eli he indeksoivat nettisivut ensimmäiseksi puhelimille. Jos sivustosi ei toimi hyvin puhelimella, sijoituksesi tulevat laskemaan paljon enemmän, kuin tähän mennessä.

OFF-PAGE SEO

 • Ulkoiset linkit: Tämä on vieläkin yksi tärkeimmistä hakukoneoptimoinnin tekijöistä. Puhdas, hyvä ja voimakas linkkiprofiili ampaisee sivustosi hakutulosten kärkeen. Linkkejä kannattaa haalia hyviltä ja auktoritatiivisilta sivuilta.
 • Sosiaalisen median linkittäminen sivustoosi: On tärkeää, että kaikki sosiaalisen median profiilit ovat linkittyneet sivustoosi. Tämä luon Googlelle tunteen, että sivusi on luotettava ja että sille pitää antaa arvoa. Vaikka nykyään linkit sosiaalisesta mediasta ovat no-follow (eli niistä ei suoranaisesti saa voimaa Googlen sanojen mukaan (vaikka tosin saa) ), niin tämä on silti yksi vaikuttava seikka.
 • Merkinnät paikallisiin hakemistoihin ja sitaatti-lähteisiin kuten Google My Business, Yelp, FourSquare ja muut . Hyvin tärkeä seikka paikallisessa haukoneoptimoinnissa. Tämä ei ainoastaan nosta sivuasi Googlen kartoissa, vaan myöskin orgaanisissa tuloksissa.
 • Google My Business ja muiden samankaltaisten sivustojen arvostelut nostavat sijoituksia, niin Googlen kartoissa, kun normaaleissa hakutuloksissa. Pyri siis hankkimaan mahdollisimman paljon loistavia arvosteluja. Arvosteluista ei saa kaikkei irti, ellei vastaa jokaiseen.
 • Sisäinen linkittäminen: Miten sivujesi eri sivut linkittyvät toisiinsa maksimoiden linkeistä saatavan voiman ympäri sivustoasi. Eniten voimaa saa sivut, joille tulee linkki suoraan etusivulta.

Optimoimalla yllä olevat kohdat, tulet näkemään positiivisia vaikutuksia sivusi sijoituksissa. 

Työlästäkö? Voi olla, jos jokainen kohta on aivan uusi. Hakukoneoptimointiin kuluu aikaa ja vaivaa, mutta tulokset puhuvat puolestaan. Jos optimoinnin tekee hyvin alusta alkaen ja saa sivut korkealle Googlessa, niin ne tulevat pysymään myös siellä pidemmän aikaa.

Google muuttaa algoritmejään tuon tuosta, mutta ne harvoin alentavat sijoituksia, jos on tehnyt suurimman osan hakukoneoptimoinnistaan oppikirjan mukaisesti. Algoritmien vaihtelu ja muuttuminen yleensä karsii hakutuloksista Googlen sääntöjen vastoin optimoituja sivuja. Jos esimerkiksi edellinen hakukoneoptimointiyritys, joka optimoi sivujanne on luonut huonoja linkkejä (spam links), niin Googlen algoritmi nimeltään Penguin 4.0 rokotti tämän kaltaisia linkkejä omaavia sivuja. On mahdollista pyytää Googlelta, että he eivät huomioisi näitä huonoja linkkejä ja pelastaa sijoitukset näin. 

Mitä odotat? Ota meihin yhteyttä!

Nimi *
Nimi

Hakukoneoptimoinnin tärkeys

Hakukoneoptimointi menee vielä paljon syvemmälle, kuin mitä kävin edellä läpi. En jaksa painottaa kuinka tärkeää hakukoneoptimointi on, sillä on mahdollisuus nostaa yrityksesi uusille tasoille. Googlen ensimmäisellä sijalla oleva sivu saa rohmittua itselleen huimasti enemmän vierailijoita, kuin jo toisellakin paikalla oleva sivusto. Alla oleva kuva demonstroi CRT:ää (Click Through Rate:a), eli klikkaus prosenttia. Kuten kuvasta näet, ensimmäisen ja toisen sijotuksen välissä on 2.5 kertainen ero.

Onko hakukoneoptimointi oikea valinta yritykselleni?

On, lähestulkoon joka tapauksessa. Kunhan hakuvolyymiä löytyy, niin yrityksesi voi ja hyötyykin Googlen hakutulosten ykkössijalla olemisesta. Yleisimmät avainsanatyökalut eivät huomioi kaikkea hakuvolyymiä. Tämän vuoksi voit hyvinkin saada potentiaalisia asiakkaita sivuillesi hakukoneoptimoinnin jälkeen, vaikkei työkalun mukaan kyseisillä hakutermeillä ole volyymiä.

Mitä tapahtuu, kun annan tiedot yllä olevaan lomakkeeseen?

Aluksi käyn läpi sivustonne ja teen karkeasti arvion, kuinka paljon aikaa, työtä minulta menee sivunne optimoimiseen ja kuinka paljon siitä on hyötyä teidän yrityksellenne. Tämän jälkeen lähetän teille tarjousehdotuksen, mikä pitää sisällään alustavasti optimoitavat seikat, aika- sekä hinta-arvion. Jos päästään yhteisymmärrykseen sopimuksesta, sovitaan aika, jolloin käydään läpi perusasioita ja vaatimuksia. Tämän jälkeen aloitan työnteon.

 
 
Hakukoneoptimointi Aurora | Hakukoneoptimointi Espoo
Otaranta 8
Espoo, Uusimaa 02150

0442973288

Lue Google+-arvostelumme
Hakukoneoptimointi Helsinki | Hakukoneoptimointi Aurora
Arvostelu: 5
Lukumäärä: 2
Arvosteluita: 2