Hakukoneoptimointia PK-seudulla
SEO:a Vaivattomasti ja Nopeasti

Hakukoneoptimointi Helsinki

Hakukoneoptimointi Aurora

 

Hanki lisää näkyvyyttä Googlen hakukoneessa - ota yhteyttä

Nimi *
Nimi

Hakukoneoptimointi Helsinki

Jos olet yrityksen omistaja ja olet etsimässä keinoja tuoda yritystäsi enemmän esille, on hyvin todennäköistä, että olet kuullut hakukoneoptimoinnista. Kaikki se hyödyn määrä, jonka hakukoneoptimointi tuo yrityksille, on todettu olevan erittäin suuri. Tosiasiassa, se voi auttaa yritystäsi nousemaan uudelle tasolle ja antaa mahdollisuuden kilpailla suurempien ja menestyksekkäämpien yritysten kanssa.

Helsingissä kärkisijoituksen saaminen omalle sivulle voi olla melko hankalaa; onhan Helsingissä oletettavasti eniten kilpailijoita pienellä alueella verrattuna muuhun Suomeen. Tämän vuoksi hakukoneoptimointi-kampanjat voivat kestää pisimmillään jopa 6-12 kuukautta. Tähän liittyy myös hyvin monta muuta seikkaa kuten sivusi ikä, nykyinen sijoitus, jo ennestään sivullesi tulevat linkit sekä sivustosi auktoriteetti Googlen silmissä. Jokainen projekti on oman-laatuinen kokonaisuus, emmekä tee optimointia liukuhihnaperiaattella. Tämä takaa hyvän tuloksen kampanjalle. Suuri huomioon-otettava seikka on myös asiakkaan halu; haluaako hän lisää näkyvyyttä orgaanisissa tuloksissa vaiko esimerkiksi kartoissa. Kumpaankin näistä on kahdesta täytyy työstää eri tavalla; toisessa pääosassa on linkkien rakentaminen, toisessa säännöllisen NAP:n lisääminen sopiviin luetteloihin. Kyseisiin prosesseihin liittyy vielä hyvin paljon muutakin, kuten sivuston päällinen ja tekninen optimointi, sosiaalisten signaalien luonti, sisäinen linkittäminen sekä mobiilikäytettävyys; nykypäivänä Google alentaa sivustosi sijoitusta, jos se ei toimi moitteettomasti puhelimella, vaikka se toimisi hyvin tietokoneella. 

Mitä hyötyä on hakukoneoptimoinnista Helsingissä? 

Niin kuin ennalta sanottu, on hyvin todennäköistä, että olet etsimässä hakukoneoptimointiyritystä Helsingistä, joka pystyisi auttaa yritystäsi hakukoneoptimoinnin suhteen. On hyvin selvää, että hakukoneoptimointiin erikoistuneita yrityksiä löytyy hyvin paljon. Kuitenkin kannattaa miettiä, mitä loppujen lopuksi hakukoneoptimoinnilta haluaa. Haluaako, että työn hoitaa pieni paikallinen hakukoneoptimointiyritys Espoosta, joka on paljon lähempänä asiakastaan ja tarjoaa räätälöityityä palvelua, vaiko vaihtoehtoisesti suuri hakukoneoptimointiyritys, jolle kaikki työ on täysin liukuhinamaista. Jos olet täysin tuntematon hakukoneoptimoinnin suhteen, sinun täytyy ensiksi ymmärtää, mitä kaikkea siihen liittyy. Luettelen sen tärkeimmät asiat seuraavaksi: 

 • Hakukoneoptimointi antaa yritykselle lisää näkyvyyttä internetissä

Yksi tärkeimmistä konsepteista hakukoneoptimointiin liittyen on avainsanat. Käymme ja analysoimme jokaisen asiakkaan kanssa yksitellen hakusanat, joihin hakukoneoptimointikampanjan kannattaa kohdistaa. Hyvät hakusanat kattavat laajan valikoiman erilaisia hakuja, maksimoiden liikenteen sivullasi. 

 • Yrityksesi brändäys hakukoneoptimoinnin avulla

Asiakkaillasi internetissä on yleensä tapana mennä nettisivuille, jotka ovat heille helposti lähestyttävissä. Sama asia on hakukoneoptimoinnissa. Eli hakukoneoptimoinnin avulla tulet saamaan sivustosi esiintymään Googlen hakukoneen ensimmäisellä sivulla. Tämä tulee antamaan yrityksellesi runsaasti enemmän luottamusta potentiaalisten asiakkaidesi edessä. 

 • Yksi parhaimmista ROI:sta mitä on markkinointiin tulemista

Ihan sama mitä parannuksia teet yrityksellesi, haluat saada jonkin sortin vastinetta rahoillesi. Hakukoneoptimointia pidetään yhtenä parhaana keinona saada rahoillesi vastinetta. SEO:n kanssa ei ole montaa tapaa, jolla jäisit häviölle. 

Mitä odotat? Ota yhteyttä ja hakukoneoptimoimme sivusi! 

Alla on lista toimenpiteistä joita käymme läpi kun optimoimme sivusi. 

ON-PAGE SEO

 1. Title: Se otsikko, joka näkyy, kun hakukoneiden sivulla.
 2. Otsikot: H1-otsikko on yksi tärkeimmistä indikaattoreista optimoinissa, ja se kertoo paljon Googlelle, mitä sivustosi käsittelee. Nykypäivänä näkee liian paljon sivuja, joiden otsikot eivät vastaa sivun aihepiiriä
 3. Meta-description: Se pieni rimpsu tekstiä, mikä sijoittuu Titlen alle. Tärkeää optimoida tietyllä tavalla, jotta Google antaa mahdollisimman paljon arvoa sille ja siinä oleville termeille.
 4. Sisältö: Avainsanojen täytyy löytyä sivujesi sisällöstä tarpeeksi monta kertaa, jotta Google tajuaa sivujesi haluavat löytyä sillä termillä.
 5. Kuvien ja muiden sivun elementtien optimointi: Tämä on yksi tärkeä indikaattori myös.
 6. Sivujen nopeuden optimointi ja käyttäjäystävällinen UX. Google on kokoajan painottamassa näitä kahta seikkaa entistä enemmän.
 7. Mobiilikäytettävyys. Erittäin tärkeää. Useat käyttöalustat, kuten WordPress luo sivuista automaattisesti mobiili-ystävällisiä. Tämä ei kuintenkaan päde vanhoihin sivuihin, vaan ne eivät optimoidu kunnolla puhelimelle.

OFF-PAGE SEO

 1. Ulkoiset linkit: Tämä on vieläkin yksi tärkeimmistä hakukoneoptimoinnin tekijöistä. Puhdas, hyvä ja voimakas linkkiprofiili ampaisee sivustosi hakutulosten kärkeen. Luon linkkejä sivullesi hyviltä ja luotettavilta sivuilta.
 2. Sosiaalisen median linkittäminen sivustoosi: On tärkeää, että kaikki sosiaalisen median profiilit ovat linkittyneet sivustoosi. Tämä luon Googlelle tunteen, että sivusi on luotettava ja että sille pitää antaa arvoa. Vaikka nykyään linkit sosiaalisesta mediasta ovat no-follow (eli niistä ei virtaa linkkimehua), niin tämä on silti yksi vaikuttava seikka.
 3. Merkinnät paikallisiin karttoihin ja tämänkaltaisiin palveluihin, kuten Google My Business jne. Hyvin tärkeä seikka paikallisessa haukoneoptimoinnissa.
 4. Google My Business ja muiden samankaltaisten sivustojuen arvostelut nostavat sijoituksia, niin Googln kartta, kun normaaleissa hakutuloksissa. Pyri siis hankkimaan mahdollisimman paljon loistavia arvosteluja. Huhun mukaan arvosteluista ei saa kaikkia mehuja irti, ellei vastaa jokaiseen!
 5. Sisäinen linkittäminen: Miten sivujesi eri sivut linkittyvät toisiinsa maksimoiden linkkimehun(SEO-termi) virtaamisen.

Kun käyt läpi ja optimoit jo nämäkin asiat sivullasi, tulet 100% varmasti näkemään muutoksia sijoituksissasi! Jos et toisaalta itse jaksa paneutua optimointiin, teen sen mielelläsi puolestasi!

Mitä odotat? Ota meihin yhteyttä!

Nimi *
Nimi

Hakukoneoptimointi menee vielä paljon syvemmälle, kuin mitä kävin edellä läpi. En jaksa painottaa kuinka tärkeää hakukoneoptimointi on. Googlen ensimmäisellä sijalla oleva sivu saa rohmittua itselleen huimasti enemmän kuin jo toisellakin paikalla oleva sivusto. Alla oleva kuva demonstroi CRT:ää. Ensimmäisen ja toisen hakukonesijotuksen välissä on 2.5 kertainen ero.

 
 
Hakukoneoptimointi Aurora | Hakukoneoptimointi Espoo
Otaranta 8
Espoo, Uusimaa 02150

0442973288

Lue Google+-arvostelumme
Hakukoneoptimointi Helsinki | Hakukoneoptimointi Aurora
Average Rating: 5
Votes: 2
Reviews: 2