Hakukoneoptimointia PK-seudulla
SEO:a Vaivattomasti ja Nopeasti
hero_pattern.png

Hakukoneoptimointi Aurora SEO

Avainsanat+

hyvä optimointi

kärkisija Googlessa

 

Tarjoamme hakukoneoptimointia eli SEO:a Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla! 

Hakukoneoptimointi Aurora on hakukoneoptimoinnin palveluntarjoaja Espoosta. Me tarjoamme paikallista hakukoneoptimointia Espoossa, Helsingissä ja Kauniaisissa. Meidän päätoimenkuvaan hakukoneoptimoinnissa kuuluu avainsanatutkimus, datan analysointi ja optimointi niin orgaaniseen kuin paikalliseen SEO:on.

Toivottavasti pidät siitä, että pyrimme pitämään hintamme alhaisina, sekä meillä on käytössä täysi tyytyväisyystakuu palveluistamme. Meidän maksusuunnitelmat vaihtelevat tuntipalkasta kuukausimaksuun. Kuukausimaksu hyvä puoli on se, että emme ainoastaan vähennä tuntikorvauksen suuruutta, mutta tarjoamme myös useita eri etuja, kuten 24/7 asiakaspalvelu, tunnin mittaisen tapaamisen, perehdytyksen sosiaalisen median markkinointiin sekä paljon muuta. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi meidän hakukoneoptimointi Espoo eroaa meidän kilpailijoista on se, että seuraamme aina tarkasti tiettyjä toimenpiteitä, joita noudattaen saamme nettisivusi hakutulosten ykköspaikalle.

 

Erikoisuutemme hakukoneoptimoinnin parissa


Paikallinen hakukoneoptimointi

Tahtoisitko, että yrityksesi sijoittuu ensimmäiseksi niin hakukoneen tuloksiksissa, kuin myös Google karttapalvelussa. Me optimoimme sivusi, sekä paikalliset "listingit", niin, että näin tulee tapahtumaan!


wordpress hakukoneoptimointi

Toimintamme keskittyy pääsääntöisesti Wordpress-alustalla olevien sivujen optimointiin, mutta voimme optimoida myös esim. Squarespacen sivuja.


Google optimointi

Tutkimme mihin hakusanoihin yrityksesi hakukoneoptimointi-kampanjassa kannattaa keskittyä, ja optimoimme sivusi esiintymään näillä hakusanoilla.
 


raportit sivuston nykytilasta

Luomme PK-yrityksille mielellämme raportin heidän sivunsa nykytilasta. Tämä pitää sisällään kilpailija- ja avainsanatutkimuksen, sivuston tilan hakukoneoptimoinnin näkökulmasta sekä tulevaisuuden ohjenuoran.


Sivuston tekninen optimointi

Optimoimme sivusi toimimaan teknisesti täydellisesti Googlen silmissä. Tähän aihepiiriin kuuluvat seikat, kuten sivuston nopeus, servereiden vastausaika ja mobiiliystävällisyys.  


Linkkien rakentamisen

Rakennamme yrityksesi nettisivulle "backlinkkeja", jotka ovat yksi tärkeimmistä hakukoneoptimointiin liittyvistä seikoista. Kaikki rakentamamme linkit ovat täysin Google ohjeiden mukaisia. Tämä takaa varmaa nousua hakutuloksissa! Luomme myös asiakkailemme sosiaalisen media profiileja, ja palveluumme kuuluu sosiaalisten signaalien rakentaminen.

 
 

 
 
Mobile friendly … is still a very big topic and we still see a lot of sites not doing that properly.
— Google
 
 

 
 
 

Hakukoneoptimoinnin toimenpiteet

  1. Avainsanatutkimus
  2. Sivuston sisällön optimointi
  3. Sivuston teknillinen optimointi
  4. Paikallinen Hakukoneoptimointi
  5. Sosiaalisten signaalien luonti
  6. Orgaaninen Hakukoneoptimointi
  7. Paikallinen indeksointi sekä linkkiprofiilin rakentaminen
  8. Hakukoneoptimointia blogikirjoitusten avulla

Kaipaako sivusi SEO:a?

Jos olet kiinnostunut pääsemään Google ykköspaikoille ja saamaan lisää näkyvyyttä sekä asiakkaita yrityksellesi, täytä alla oleva lomake! Älä epäröi – tarkastamme mielelläni sivustosi ilmaiseksi ja saat raportin kuinka parantaa hakukonenäkyvyyttäsi!

Nimi *
Nimi
http://
 
Hakukoneoptimointi Aurora | Hakukoneoptimointi Espoo
Otaranta 8
Espoo, Uusimaa 02150

0442973288

Lue Google+-arvostelumme
Hakukoneoptimointi Helsinki | Hakukoneoptimointi Aurora
Average Rating: 5
Votes: 2
Reviews: 2