Hakukoneoptimointia PK-seudulla
SEO:a Vaivattomasti ja Nopeasti
raising_chart.jpg

Hakukoneoptimointi Aurora SEO

Vaivatonta Optimointia Otaniemestä

raising_chart.jpg

Google hakukoneoptimointia Espoossa ja Helsingissä

Hakukoneoptimointi Aurora on paikallisen hakukoneoptimoinnin palveluntarjoaja Espoosta. Tarjoan paikallista hakukoneoptimointia lähinnä Espoossa ja Helsingissä. Päätoimenkuvaani hakukoneoptimoinnissa kuuluu nettisivujen sijoitusten nostaminen, niin orgaanisissa, kuin karttasijoituksissa.

Toimintatapani

Toimintatapoihini kuuluu, että pyrin pitämään toimintani mahdollisimman kustannustehokkaana ja dataan pohjautuvana, enkä tee päätöksiä arvausten perusteelta. Käytössäni on pitkään hiottu järjestelmä, jonka avulla nostan sivujen sijoituksia. Paikallisten optimointiprojektien kanssa kuluu neljä kuukautta, jotta saan implementoitua koko optimointiprosessin kyseiselle sivulle.

Aloitan kampanjat aina analysoimalla nykyistä dataa sivustolle tulevasta liikenteestä. Jos dataa ei ole, asennan sivulle kaiken tarvittavan mahdollisimman nopeasti, jotta sitä saadaan.

Miksi valita minut optimoimaan yrityksesi sivut? 

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi palveluni eroaa kilpailijoistamme on se, että minulle jokainen asiakas muodostaa ainutkertaisen projektikokonaisuuden. Suuremmissa hakukoneoptimointiyrityksissä voi helposti tapahtua niin, että eri sivustojen optimointi tapahtuu kuin liukuhihnalta; optimoija ei välttämättä perehdy tarpeeksi sivustoon, vaan laittaa valmiit tekstit valmiisiin sivustopohjiin. Tämän kaltainen toiminta ei välttämättä tuota toivottuja tuloksia.


Erikoisuuteni hakukoneoptimoinnin parissa:

Avainsana-analyysi

Jokainen optimointikampanja alkaa avainsana-analyysistä, jossa tutkin datan ja asiakkaan suositusten mukaan parhaimmat avainsanat, joiden sijoituksia alan nostamaan. 

Paikallinen hakukoneoptimointi

Tahtoisitko, että yrityksesi pääsee korkeammalle sijalle Googlessa paikkakohtaisissa hauissa, kuten "Putkimies Espoo". Palveluni nostavat sijoituksia Googlen niin kartta-, kuin orgaanissa sijoituksissa.

Sivuston päällinen optimointi

Tämä on "must" jokaisessa SEO-kampanjassa. Tähän optimointiin kuuluu otsikoiden, titlen, kuvien sekä sisällön optimointi. On-page optimoinnilla luodaan vahva pohja myöhempiä toimenpiteitä varten. 

Sivuston tekninen optimointi

Tekniseen optimointiin kuuluu termejä kuten mobiiliystävällisyys, sivuston nopeus, SSL ja Javascriptin pienentäminen. Optimoin nämä puolestanne. Teknisen optimoinnin tärkeys korostuu hakukoneoptimoinnissa kokoajan.

raportit sivuston nykytilasta

Jos yrityksesi ei kaipaa kokonaisvaltaista optimointia, voin tehdä katsauksen nykytilasta ja antaa ohjenuoran, kuinka edetä tulevaisuudessa.

Linkkien rakentaminen

Linkit ovat vieläkin iso osa hakukoneoptimointia. Linkkien rakennus on haastavaa, mutta palkitsevaa. Ja tästä minä pidän.

 

Näin kertovat asiakkaani

Henri teki meille kertaluontoisen hakukoneoptimointiprojektin, jonka seurauksena nettisivumme nousivat meille tärkeimmillä avainsanoilla Googlen kolmos- ja vitos-sivuilta ensimmäiselle sivulle. Yhteistyö sujui asiakkaan näkökulmasta mutkattomasti! Suosittelen Henriä vastaaviin projekteihin!
— Liikkeenjohdon konsultointi- ja viestintätoimisto Tekir
Loistavasti hoidettu hakukoneoptimointi, sijoitukset nousivat kolmessa kuukaudessa pilviin. Suosittelen!
— Sukitusvalvonta Heikki Jyrämä
Kun Henri aloitti hakukoneoptimointi-kampanjan, sivumme ei löytynyt Googlen ensimmäisiltä sivuilta millään meille tärkeillä hakutermeillä. Onneksi tähän tuli kampanjan aikana muutos; sivumme löytyy nykyään ensimmäisten hakutulosten joukosta meille tärkeimmillä avainsanoilla. Tämä on kasvattanut tasaisesti puheluiden ja uusien asiakkaiden määrää.

Suosittelen ehdottomasti Henrin palveluita.
Hän oivaltaa bisneksen ydinkohdat ja osaa digitalisoida.
Tarjonta vastasi asiakasvaatimuksia optimaalisesti. Liikevaihtomme on puolessa vuodessa kaksinkertaistunut Henrin optimoinnilla.
— Hammasklinikka Medident


Kaipaako sivusi SEO:a?

Jos olet kiinnostunut nousemaan ylös Googlen sijoituksissa ja saamaan lisää näkyvyyttä sekä asiakkaita yrityksellesi, täytä alla oleva lomake! 

Nimi
Nimi
http://