Hakukoneoptimointia PK-seudulla
SEO:a Vaivattomasti ja Nopeasti

Hakukoneoptimoinnin tärkeys

Hakukoneoptimointi ja sen tärkeys

Hakukoneoptimointia ja sen eri osia

Syy, miksi avainsanatutkimus on yksi tärkeimmistä hakukoneoptimoinnin tekijöistä on se, että se on perusta koko hakukoneoptimoinnille. Hakukoneoptimoinnissa optimoidaan verkkosivu esiintymään Googlessa tietyillä hakusanoilla. Se, millä hakusanoilla sivusi löytyy Googlesta,  riippuu siitä, mille avainsanoille kyseinen sivu on optimoitu. Jos et et ole itse tehnyt hakusanatutkimusta, tai et tiedä mitkä hakusanasi ovat, ota meihin yhteyttä, niin voimme tehdä ilmaisen hakukoneoptimointianalyysin Sinun sivuillesi!

Paikallinen hakukoneoptimointi on seuraavana tärkeysjärjestyksessä, sillä tämä auttaa yritystäsi löytymään esimerkiksi hakusanoilla ”Espoo fysioterapeutti”, tai kuten varmaan löysit tämänkin sivun hakutermillä ”hakukoneoptimointi Espoo”.  Tämä on erittäin tärkeää, sillä juuri tätä hakua etsivät henkilöt yleensä ottaen ovat valmiita ostamaan palveluasi. Kukapa etsisi Googlesta sanoja ”fysioterapeutti Espoo”, ellei heillä olisi tarvetta käydä sellaisella.

Vaihtoehtona on esimerkiksi haut kuten ”hyvä fysioterapeutti Espoossa” jne. Tämän kaltaisia hakusanoja kutsutaan hakukoneoptimoijien kesken LSI, joka on lyhenne sanoista Laten Semantic Indexing. Kun tämän kaltaisia sanoja lisää sivuille, niin hakukone ymmärtää paremmin sivun tarkoitusta. Toinen vaihtoehto taas on, että ihmiset hakevat termejä, kuten ”fysioterapeutti”. Tätä hakua etsiessä ihmiset etsivät yleistä tietoa. On siis tärkeää, että hakukoneoptimointi on kohdallaan sivullasi, jotta ihmiset löytävät palvelusi!