Hakukoneoptimointia PK-seudulla
SEO:a Vaivattomasti ja Nopeasti

Sukitusvalvonta Heikki Jyrämä

Espoosta

 
sukitusvalvonta-asiakkamme (1).png
 

paikallinen hakukoneoptimointi tuottaa tuloksia

Aloitin työstämään Sukitusvalvonta Heikki Jyrämän sivuja joulukuun alussa. Sivut olivat vasta pari kuukautta vanhat, mikä voi tuottaa ongelmia tietyissä tapauksissa, sillä uudet sivut sijoittuvat hakutuloksissa lähtökohtaisesti paljon huonommin kuin ikääntyneet sivut. Tästä huolimatta projekti alkoi hyvin.

Sivuston paikalliseen optimointiin kuului neljä osa-alueetta:

  1. Sivuston päällinen optimointi
  2. Sisällön optimointi
  3. Googlen My Busineksen optimointi
  4. Ulkoinen optimointi

Optimointityö jatkuu vielä, mutta tuloksia on jo näkyvissä. Sivusto löytyy aluekohtaisilla pää-avainsonoillaan Googlen top-3 sijoilta, ja sivuston käynnit ovat lisääntyneet viimeisen 30 päivän aikana 59%. 

kuukaudenkavijat.png

Kuten kuvista näkyy, tilastot ovat parin kuukauden jälkeen hyvinkin vihreällä, ja ne muuttuvat vielä kokoajan parempaan suuntaan, kunhan sivusto saa lisää ikää, sekä Google reagoi kaikkiin tehtyihin toimenpiteisiin. 

Sivusto alkaa saamaan runsaasti enemmän liikennettä suoraan Googlesta, kun kolmantena kuukautena saan sivun nostettua sen pää-avainsanallaan Googlen huipulle. Tämä vaatii vähän muutakin, kuin sivuston päällistä optimointia. Jotta sivusto nousee pää-avainsanallaan kärkisijoille, tulee sen sisäisen linkkien, ulkoisten linkkien sekä sisällön ja muun metadatan olla täysin kunnossa. Päivitän kertomusta, kun ykkössija on saavutettu. 

Tahdotko, että oma sivustosi nostetaan Googlen kärkeen? Ole yhteydessä tällä sivulla!