Hakukoneoptimointi kurssi

Kannattaako Hakukoneoptimointi kurssi?

Jos olet alkanut innostua hakukoneoptimoinnista ja tahdot edistyä siinä, niin onko suomalainen hakukoneoptimointi kurssi, eli SEO kurssi järkevää käydä? itselleni ei ole vielä tullut vastaan laadukasta SEO kurssia suomessa, vaan olen opiskellut internetin kautta erilaisista blogeista,  artikkeleistä sekä youtube-videoista, kuinka SEO:a kannattaa käytännössä työstä, ja kuinka pääsee Googlen hakukoneen ykköspaikoille halutuilla hakusanoilla.

Kannattaa miettiä minkälaista hakukoneoptimointia alkaa opettelemaan.

Hakukoneoptimointia on yhdellä skaalalla jaoteltuna kolmea eri tyyliä: White hat, Grey hat sekä Black hat SEO. White hat SEO on lähinnä on-page SEO:a, eli sivun optimointia. Tähän liittyy kaikki titlejen, metan sekä keywordien asettelu ja optimointi sivulla. Myös luvalliset linkkien asettelut muilla sivuilla liittyy tähän alueeseen. Grey hat SEO on sekoitus White Hattia sekä Black Hattia. Siihen sisältyy hieman rajumpaa linkkien rakentamista sekä jonkin sortin Black hat SEO:a kuten keyword stuffinkia jne. Black hat SEO käyttää hyväkseen kaikkia tekijöitä, joilla Google rankkaa sivuja. Ja käyttää näitä erittäin voimakkaasti. Tähän liittyy agressiivinen linkkien rakennus, sekä lukemattomat muut keinot, joiden avulla voi päästä erittäinkin nopeasti Googlen ykkösijalle.

Hakukoneoptimointi kurssi
Black hat vs. white hat SEO

SEO Kurssit

White hat SEOsta löytyy kursseja runsaasti. Näillä käydään ihan perusteet läpi, joilla voi päästä sijoittumaan Googlessa hyvin. Grey ja Black hat ovat taas eri lajinsa, joista ei niinkään paljon löydy mitään perusteellisia kursseja, vaan niistä joutuu itse keräämään monistä lähteistä tietoa. Hyvä paikka aloittaa on Blackhatworld.com. 

Hyvä paikka aloittaa hakukoneoptimointi kurssien etsiminen on Udemy  jossa on hyviä seo kursseja aloittelijoille. Kannattaa käydä myös lukemassa hakukoneoptimointi Espoo SEO aloitus sivu